O NAMA

KO SMO MI?
Projektni biro ,,Siluete“, osnovan je u Bijeljini 2008. godine. Osnivač i direktor je Đurđija Đukić, dipl. inž. arhitekture sa preko 35 godina radnog iskustva u oblasti projektovanja i urbanizma. Stručni tim čine inženjeri i tehničari različitih profila,edukovani da se svakodnevno suočavaju sa izazovima struke i rješavaju probleme inženjerskog i projektantskog poziva. Takođe, biro sarađuje sa velikim brojem spoljnih saradnika iz različitih struka, kao što su elektrotehnika, mašinstvo, građevina, geodezija, što ovaj tim čini multidisciplinarnim i spremnim za sve vrste poslovnih izazova.

ŠTA RADIMO?
Naš tim prvenstveno nudi usluge projektovanja i dizajniranja objekata, enterijera i prostora različitih namjena.Takođe, biro je specijalizovan za izradu tehničke dokumentacije iz oblasti visokogradnje, i to za one objekte za koje lokacijske uslove, odnosno odobrenje za izgradnju, dogradnju, nadziđivanje, rekonstrukciju, promjenu namjene, adaptaciju ili tekuće održavanje izdaje lokalna administrativna služba. Uz to, biro nudi i druge srodne usluge, kao što su: revizija tehničke dokumentacije; nadzor nad građenjem/izvođenjem i uređenjem; izrada stručnih nalaza sa ocjenom stanja postojećih objekata; procjene tržišnih vrijednosti objekata; davanje stručnih savjeta i pružanje pravne pomoći investitorima, zaključno sa pribavljanjem odobrenja za upotrebu objekata.

KAKO RADIMO?
Svaki novi projekat, bez obzira na njegovu kompleksnost ili obim, predstavlja novi izazov. Rješavanju svakog problema se prilazi individualno, sa posebnom pažnjom i osvrtom na specifičnosti samog investitora, lokacije i projektnog zadatka. Stalna edukacija i praćenje novih trendova omogućavaju nam da klijentu ponudimo različite mogućnosti rješavanja projektantskih pitanja, te da zajedno sa njima odaberemo najpogodnije rješenje.

Projektantski tim

koji objedinjuje arhitektonsku i konstruktivnu fazu, čine:

ĐURĐIJA ĐUKIĆ

Direktor, odgovorni projektant

dipl.inž.arhitekture

35 godina radnog staža

projektovanje, dizajn enterijera, stručni nadzor, revizija tehničke dokumentacije, administrativni poslovi, savjetovanje iz oblasti urbanizma, menadžment, organizacija poslovanja

MILOŠ STEVANOVIĆ

Stručni saradnik

elektro tehničar

3 godine radnog staža

saradnik u projektovanju, administrativni poslovi

ZORICA ŠVRAKA

Projektant saradnik

inž.arhitekture

2 godine radnog staža

projektant, stručni nadzor, saradnik na reviziji tehničke dokumentacije – arhitektonska faza

Projektni biro SILUETE
Projektni biro je spreman da, na vaše zadovoljstvo STRUČNO, EFIKASNO I ODGOVORNO, realizuje sve ponuđene usluge!